diumenge, 21 d’agost del 2011

Burgos, agost 2011


Continuant amb la visita, la guia ens explica com es feien les pintures rupestres i un dels membres més interactius del grup, en Paco, s'ofereix com a voluntari per provar-ho.


D'esquerra a dreta, un ritual d'enterrament i el grup observant a la guia quan ens explicava com es caçava. I ens ho demostrava.

dissabte, 20 d’agost del 2011

Burgos, agost 2011


A Atapuerca vam poder visitar el parc arqueolic, on et fan un recorregut pel camí de l'evolució, la veritat és que és molt interessant i com que l'esglèsia ni pintxa ni corta, evidentment, no vam tenir cap problema d'accès.


La guia del parc ens va explicar, d'una manera planera, simpàtica i interactiva, el camí de l'evolució.

Burgos, agost 2011



Monestir de Las Huelgas, on encara viuen religioses de no sé quin carai d'ordre. Aqui al menys sí que vam poder entrar, no a veure-ho tot, però gairebé. A l'interior ens va acompanyar un segurata tota l'estona i no es poden fer fotos.



El grup al pati sota un sol de justícia.


Burgos, agost 2011




La Cartuja de Miraflores,on encara viuen cartujos (cada vegada menys). Els que anàvem en cadira no vam poder passar del pati, i és que cinc esgraons són insalvables, i clar, els cartujos no saben el que és una plataforma elevadora. Amb l'esglèsia hem topat amic Sancho.





Gràcies als nostres acompanyants vam poder gaudir de l'interior del temple. Aquest és el sepulcre, en marbre, dels reis Juan II de Castilla i Isabel de Portugal.



Retable del temple.


Burgos, agost 2011


Grupet a l'entrada de l'hotel, que puc dir per tots, que estava molt bé, tant de situació (al davant del museu de l'evolució) com d'accessibiitat. Pels que dessitjeu comoditat i bona ubicació, no deixeu de mirar l'Hotel Silken Gran Teatro.



La ciutat està plena d'aquestes estatues de bronze dedicades a temes molt dispars, les que aqui podeu veure són d'un mestre i el seu aprenent i una altra dels dulzainers.

Madrid, setembre 2018

Com aquest any havia anat el maig a Orlando i no volia trencar el  costum de passar fora el meu aniversari, vam aprofitar per una visita a ...