divendres, 4 de novembre del 2011

Chicago. Setembre 2011


Una de les coses més admirables de Chicago és el gran Campus Museum, una zona de la bora del llac, des d'on es tenen vistes increíbles, i que, com diu el seu nom és un enorme campus on estan ubicats tres dels més importants centtres culturals de la ciutat.


L'Adler Planetarium un dels més antics d'EEUU. No és el millor Planetarium que he vist, però la seva ubicació es perfecte.


El Field Museum d'història natural, molt instructiu i interessant. Hi ha de tot, des d'una exposició on pots veure el món de les formigues des el seu punt de vista, a una reproducció d'una mastaba, passant pels dinosaures i una mostra molt completa de totes les espècies animals, incluïnt-hi els famosos lleons de Tsavo.


I per mí uns dels millors acuàriums del món (i he vist molts), el Shedd Aquarium, amb una varietat de peixos excepcional. I insisteixo amb l'ubicació, realment "amazing".

Madrid, setembre 2018

Com aquest any havia anat el maig a Orlando i no volia trencar el  costum de passar fora el meu aniversari, vam aprofitar per una visita a ...